MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA GEOMETRIK FIGURALARNI FARQLASH VA NOMINI AYTISHGA O‘RGATISH. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu maqola bolalarni geometrik figuralarni farqlash va ularning nomlarini o‘rganishga yo‘naltirilgan metod va vositalar haqida. Geometrik shakllarni (doira, kvadrat, uchburchak, to‘g‘ri to‘rtburchak va boshqalar) tanib olish va nomlash bolalarning aqliy rivojlanishi, fazoviy tafakkuri va nutq qobiliyatini shakllantirishda muhim rol o‘ynaydi.