VITAMINLARNING INSON HAYOTIDA TUTGAN O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya.Maqolada vitaminlarning inson hayotadagi tutgan o‘rni, ahamiyati, tutgan o‘rni va ularning turlari, vitaminlar yetishmasligi qanday kasallilarga olib kelishi haqida  fikrlar bayon qilingan.