MA’NAVIYATDA MILLIYLIK VA UMUMINSONIYLIK (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ma’naviyatning milliylik va umuminsoniylik va umuminsoniy qadriyatlar bilan o‘zaro bog‘liq tomonlari ochib berilgan bo‘lib, ma’nviyatning yurtimiz milliyligi va umuminsoniyligi to‘g‘risida fikr mulohazalar bildirilgan.