MA’NAVIYAT, IQTISOD VA ULARNING O‘ZARO BOG‘LIKLIGI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Maqolada ma’naviyatning iqtisodiyot bilan o‘zaro bog‘liq tomonlari, ma’naviyatning respublikamiz iqtisodiyotida tutgan o‘rni hamda iqtisodiyotni rivojlantirish va shakllantirishda ma’naviyatning tutgan o‘rni to‘g‘risida fikr va mulohazalar bildirilgan.