HOMILADORLARDA SKRINING TEKSHIRUVINING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada homiladorlarda skrining tekshiruvining ahamiyati, o’tkazilish vaqti va maqsadi  haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.Annotation: This article discusses the importance, timing and purpose of screening tests in pregnant women, and the author provides recommendations.