“ICHKI SEKRETSIYA BEZLARINING ORGANIZMDAGI AHAMIYATI.” (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Ichki sekretsiya bezlari.  Qalqonsimon bez, qalqonsimon bezning orqa tanachalari, gipofiz bezi tuzilishi. Ayrisimon bez haqida aytib o’tilgan va muallif tomonidan tavsiyalar berilgan.