IQTIDORLI O’QUVCHILAR BILAN YANGI TEXNOLOGIYALAR ASOSIDA ISHLASH YO’LLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada iqtidorli bolaning shaxsiy faolligi asosida individual iste‘dodni shakllantirish va amalga oshirish yo’llari, shaxsning o’z-o’zini rivojlantirish psixologik mexanizmlari muhim ahamiyatga egaligi haqida bir necha qarashlar ilgari surilgan.