HUSNIXATGA O‘RGATISHNING METODIK SHARTLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini husnixatga o‘rgatish jarayonining metodik shartlari, samarali usullari vadars jarayonida qo‘llanilishi mumkin bo‘lgan pedagogik yondashuvlar tahlil qilinadi. Husnixatni o‘rgatishda o‘qituvchining roli, texnik vositalardan foydalanish, harflarni to‘g‘ri yozish ko‘nikmasini shakllantirishdainnovatsion usullar tavsiya etiladi.Penmanship lessons enhance not only technical skillsbutalsoattention, memory, fine motor skills, and coordination. This articlediscusses the key conditions for effective handwriting instruction, aswellas methodological approaches and pedagogical recommendationsapplicable in the educational process.