VOYAGA YETMAGANLAR JAVOBGARLIGINING XUSUSIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola voyaga yetmaganlarning jinoyat qonunchiligida javobgarliga,Voyaga yetmagan shaxslarga nisbatan qo’llaniladigan jazolar ,javobgarlikka tortilishi uchun qonunda belgilangan  ma’lum yoshga to’lgan,aqli raso bo’lishligi va boshqa xususiyatlari hisobga olinadi.