EKOLOGIYA SOHASIDAGI JINOYATLARNING UMUMIY TAVSIFI VA TURLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola ekologiya sohasidagi jinoyatlar,ushbu jinoyatlarning oqibatlari,atrof muhitni asrash,Jinoyat kodeksida belgilangan jazo choralariga bag’ishlanadi.