DAVLAT TUSHUNCHASI VA BELGILARI. DAVLAT TIPOLOGIYASI VA UNGA FORMATSIYAVIY VA SIVILIZATSIYAVIY YONDASHUVLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola davlat tushunchasi,belgilari,davlat tipologiyasi,yondashuvlar,davlatning rivojlanish tarixi, davlatning paydo bo’lishi nazariyalariga bag’ishlanadi.