ҲУҚУҚ ТУШУНЧАСИ, МОҲИЯТИ ВА БЕЛГИЛАРИ. ҲУҚУҚ ПРИНЦИПЛАРИ ВА ФУНКЦИЯЛАРИ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqola huquq tushunchasi,mohiyati,belgilari,huquq prinsiplari va funksiyalari,xalqaro huquqda inson huquq va erkinliklarining ta’minlanishiga bag’ishlanadi.