SOG‘LOM TURMUSH TARZI — SALOMATLIKNING POYDEVORI SIFATIDA (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada sog‘lom turmush tarzi tushunchasining mazmuni, uning salomatlikni saqlash va mustahkamlashdagi ahamiyati, zamonaviy hayot sharoitida aholi orasida sog‘lom hayotga bo‘lgan ehtiyoj va turli muammolar yoritiladi. Muallif sog‘lom ovqatlanish, jismoniy faollik, ruhiy barqarorlik va gigiyena madaniyatining salomatlikka ta’siri haqida ilmiy-tahliliy yondashuv asosida fikr yuritadi.