SOYA O‘SİMLİGİNİNG BİOLOGİYASİ FOYDALİ XUSUSİYATİ, YЕTİSHTİRİSH TEXNOLOGİYASİ (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada soya o‘simligini kelib chiqishi ,yashash sharoiti ,tarqalishi marfologiyasi, seleksiyasi va shuni ham takidlab o‘tishimiz keraki, dorivorlik xuxusiyati va undan olinadigan mahsulotlarni ham ahamiyati katta hisoblanadi.Аннотация: В статье рассматриваются происхождение, местообитание, распространение, морфология, селекция соевых бобов, и, следует отметить, что большое значение имеют также лечебные свойства и получаемые из них продукты.Abstract: The article discusses the origin, habitat, distribution, morphology, selection of soybeans, and, it should be noted, the medicinal properties and products obtained from them are also of great importance.