TIBBIY PSIXOLOGIYANING KASALLIKLARNI DAVOLASHDAGI ROLI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada tibbiy psixologiyaning zamonaviy tibbiyotdagi o‘rni, kasalliklarni davolash jarayonidagi ahamiyati va bemorlarning ruhiy holatini yaxshilashda qo‘llaniladigan usullar tahlil qilinadi. Tibbiy psixologiyaning stressni kamaytirish, bemorning ruhiy barqarorligini ta’minlash va davolanish samaradorligini oshirishdagi roli yoritiladi. Maqola shuningdek, tibbiy psixologiyaning shifokor va bemor o‘rtasidagi munosabatlarni mustahkamlashdagi o‘rniga e’tibor qaratadi.