AQLLI UYLAR VA ULARNI MONTAJ QILISH TEXNOLOGIYASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy aqlli uy texnologiyalarining tarkibi, afzallik va kamchiliklari, O‘zbekiston sharoitidagi rivojlanishi yoritilgan. Texnologik taraqqiyotning kundalik hayotga kirib kelishi haqida tahliliy fikrlar bildiriladi.