ZAMONAVIY DUNYO VA INGLIZ TILINING O‘RNI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilining zamonaviy dunyodagi ahamiyati, ta’limdagi o‘rni, uni o‘rganishdagi muammolar hamda innovatsion yondashuvlar haqida fikr yuritilgan. Xususan, ingliz tilining xalqaro aloqa tili sifatidagi mavqei, oliy ta’limdagi zaruriyati, o‘rganish jarayonida duch kelinadigan to‘siqlar va zamonaviy texnologiyalar yordamida bu muammolarni yengib o‘tish yo‘llari yoritilgan. Maqola orqali ingliz tilini o‘rganish nafaqat til o‘rganish, balki shaxsiy va kasbiy taraqqiyot uchun muhim vosita ekanligi asoslab beriladi.