TIRIK ORGANISM TARKIBIDA UCHRAYDIGAN KIMYOVIY ELEMENTLAR VA ULAR BILAN BOG’LIQ KASALLIKLAR. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Ushbu maqolada tirik organizmlar tarkibida uchraydigan kimyoviy elementlar va ular yetishmasa qanday kasalliklar kelib chiqishi  haqida yoritilgan.