MILLIY MUSIQA SAN’ATINI O‘QUVCHILAR ONGIGA SINGDIRISH USLUBLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada milliy musiqaning barkamol avlodni ma’naviy yetuk qilib tarbiyalashda ahamiyati, milliy musiqa san’atini o‘quvchilarga chuqur o‘rgatish va ongiga singdirishda samarali uslublar haqida so`z boradi.