MATEMATIKA FANINING BOSHLANG’ICH TUSHUNCHALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya: Ushbu  maqolada   matematika   fanini   o’rganishni  boshlayotganlar   uchun  dastlabki   matematik   tushunchalar  haqida ma’lumotlar   berilgan.