BOSHLANG’ICH SINF MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA INTERAKTIV METODLARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada boshlang’ich sinf matematika darslarida interaktiv metodlardan foydalanishning nazariy asoslari, afzalliklari va amaliy jihatlari ko‘rib chiqiladi. Interaktiv metodlarning o‘quvchilarning faolligini oshirish, o‘zaro hamkorlikni rivojlantirish, bilim olishga qiziqishini uyg’otish va o‘zlashtirish sifatini yaxshilashga qaratilganligi asoslangan. Matematika darslarida qo‘llaniladigan interaktiv metodlarning turli xil variantlari va ularning samaradorligi tahlil qilinadi. O‘qituvchilarga interaktiv metodlarni matematika darslariga integratsiyalash bo‘yicha metodik tavsiyalar beriladi.