KOMPYUTER VIRUSLARI VA ANTIVIRUS DASTURLARI HAQIDA MA'LUMOT (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola informatika va axborat texnologiyalari fanidan.Kompyuter viruslari va antiviruslar dasturlari haqida tushuncha. Kompyuter viruslari bugungi kunda ko'pchilikning eng dolzarb muammosidir             Bu hammani tashvishga solmoqda