O’SPIRINLIK DAVRIDA BOLALARNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK SHAKLLANISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya Ilk oʻspirinlik yoshdagi bolalar mehnat faoliyati bilan xuddi kattalardek shug’ullana oladilar. Ilk o’spirinlik davrini kasbiy bilim, ko’nikma va  malakalarning shakllanishi uchun senzitiv davr deb hisoblash mumkin. O’zining kasbiy taqdirini tasodifan yoki noto’g’ri hal etilishi murakkab ichki kechinmalarga, ikkilanishlarga, ziddiyatlarga olib kelishi mumkin.