QONUN HUJJATLARIDA USLUBIY XATOLARNI ANIQLASH VA TO'G'RILASH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada qonun hujjatlarida uchraydigan turli uslubiy xatolar, ularning huquqiy amaliyotga ta'siri va ularni aniqlash hamda to'g'rilash usullari tahlil qilinadi.  Maqolada aniqlik, tushunarlilik, izchillik va aniqlik kabi muhim uslubiy talablarga e'tibor qaratiladi hamda qonunchilik texnikasining ahamiyati ta'kidlanadi.