JAXON ADABIYOTIDA ROMANTIZMNI PAYDO BO`LISHI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:  Romantizm adabiyotining ijtimoiy va nazariy asoslari, asosiy         хususiyatlari.  Nemis romantizmi.  Angliya romantizmi: Gofman ijodi. Fransuz romantizmi: Bayron ijodi