BIRHADLAR VA KO‘PHADLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Anotatsiya:  Algebra  fanida  ifodalarni  soddalashtirish   va  tenglamalarni yechishda   ko‘p  hollarda  birhad  va  ko‘phad  tushunchalaridan foydalaniladi.  Quyida   birhadlar  va  ko’phadlar  o’rtasida  algebraic  amallar  bajarish  haqida  tushunchaga  ega  bo’lasiz