IRODA TUSHUNCHASINING FALSAFA VA PSIXOLOGIYA FANLARIDA TALQIN QILINISHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada iroda tushunchasining falsafa va psixologiya fanlarida talqin qilinishi, Qadimgi antik davrda inson ongi va ma’naviyati uch qismga bo‘linishi: aql (tafakkur), iroda va hissiy kechinmalar haqida ma’lumot berilgan.