«XALQARO HUQUQ» TUSHUNCHASI, AHAMIYATI VA TIZIMI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu  maqola  «xalqaro huquq» tushunchasi, ahamiyati va tizimi o'rganadi. Unda xalqaro huquq tushunchasi kirish, adabiyotlarni ko'rib chiqish uchun ishlatiladigan usullarning batafsil tushuntirishlari va ularning amaliy qo'llanmalarini muhokama qilish kabi keng qamrovli  sharh  mavjud.  Maqola  keyingi  o'rganish  uchun  asosiy  tushunchalar  va takliflar bilan yakunlanadi.