FARMAKOGENOMIKA BUGUNGI KUMDA RIVOJLANGAN SOHA SIFATIDA . (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya : Farmakogenomika - bu insonning genetik tarkibi uning tanasining ba'zi dorilarni qanday qayta ishlashiga qanday ta'sir qilishini o'rganadigan tibbiyot sohasi. Bu ma'lum genlardagi o'zgarishlarni qidiradigan genetik testni o'z ichiga oladi. Farmakogenomika tez rivojlanayotgan sohadir.Abstract: Pharmacogenomics is a field of medicine that studies how a person's genetic makeup affects how their body processes certain drugs. This involves genetic testing that looks for changes in specific genes. Pharmacogenomics is a rapidly growing field.Аннотация: Фармакогеномика — это область медицины, которая изучает, как генетическая структура человека влияет на то, как его организм обрабатывает определенные препараты. Это включает генетическое тестирование, которое ищет изменения в определенных генах. Фармакогеномика — это быстрорастущая область.