MA’NAVIYATLI YOSHLAR – YURT KELAJAGI POYDEVORI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada yoshlar tarbiyasida ma'naviyatning o‘rni, uning jamiyat rivojidagi ta’siri va yurt kelajagini belgilovchi omil sifatidagi ahamiyati tahlil qilingan. Ma'naviy tarbiya orqali yoshlarni vatanparvarlik, halollik, ezgulik ruhida tarbiyalash masalasi yoritilgan.Аннотация. В данной статье анализируется роль духовности в воспитании молодежи, её влияние на развитие общества и значение как определяющего фактора будущего страны. Освещаются вопросы воспитания молодежи в духе патриотизма, честности и нравственности.Annotation. This article analyzes the role of spirituality in youth upbringing, its influence on social development, and its importance as a key factor shaping a nation's future. It highlights the importance of instilling patriotism, honesty, and ethics in young people.