HOMILADORLIK DAVRIDA EMBRION HARAKATINING TEZLASHUVI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiy: Tezlashuv - homilador ayol bachadonida homila harakatini his qila boshlaganda. Bu chayqalishlar, pufakchalar yoki mayda impulslar kabi his qiladi. Tezlik homiladorlikning 16-20 xaftalarida sodir bo'ladi, ammo ba'zi ayollar buni ertami-kechmi his qilishlari mumkin .Abstract: Acceleration is when a pregnant woman begins to feel fetal movement in her uterus. It feels like flutters, bubbles, or small pulses. Acceleration occurs between 16 and 20 weeks of pregnancy, but some women may feel it sooner or later.Аннотация: Акселерация — это когда беременная женщина начинает чувствовать движение плода в матке. Это ощущается как трепетание, пузырьки или небольшие импульсы. Акселерация происходит между 16 и 20 неделями беременности, но некоторые женщины могут почувствовать ее раньше или позже.