JINSIY YO’LLAR BILAN YUQADIGAN INFEKSIYALAR. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiy: Jinsiy yo'l bilan yuqadigan infektsiya (jinsiy yo'l bilan yuqadigan kasallik) jinsiy aloqadan keyin rivojlanishi mumkin bo'lgan jiddiy kasallikdir. Umumiy STI belgilari jinsiy a'zolar atrofida qichishish va achishishni o'z ichiga oladi. Yaxshi xabar shundaki, ko'pchilik STI davo choralari infektsiyani davolay oladi, ammo barcha turlari emas. Siz STIni qayta yuqtirishingiz mumkin, hatto davolanishdan keyin ham.Abstract: A sexually transmitted infection (STI) is a serious illness that can develop after sexual intercourse. Common STI symptoms include itching and burning around the genitals. The good news is that most STI treatments can cure the infection, but not all types. You can get an STI again, even after treatment.Аннотация: Инфекция, передающаяся половым путем (ИППП), — это серьезное заболевание, которое может развиться после полового акта. К распространенным симптомам ИППП относятся зуд и жжение вокруг гениталий. Хорошей новостью является то, что большинство методов лечения ИППП могут вылечить инфекцию, но не все ее типы. Вы можете снова заразиться ИППП, даже после лечения.