O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA BOLALAR HUQUQINI HIMOYA QILISH BORASIDA AMALGA OSHIRILAYOTGAN ISLOHOTLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida bolalar huquqlarini himoya qilish yo‘nalishida amalga oshirilgan qonunchilik islohotlari, tashkilotlar faoliyati, bolalarni zo‘ravonlikdan himoya qilish choralar hamda ta’lim va sog‘liqni saqlash tizimidagi yutuqlar haqida so‘z yuritiladi.