YOSHLARNING MAFKURAVIY IMMUNITETI VA UNI SHAKLLANTIRUVCHI IJTIMOIY OMILLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada yoshlarning mafkuraviy immuniteti va uni shakllantirishda asosiy rol o‘ynaydigan ijtimoiy omillar tahlil qilingan. Oila, ta’lim tizimi, ommaviy axborot vositalari, mahalla va do‘stlar guruhi kabi omillarning yoshlar ongidagi mafkuraviy barqarorlikka ta’siri ilmiy nuqtai nazardan yoritilgan. Shuningdek, muallifning shaxsiy qarashlari, amaliy misollar va olimlarning fikrlari asosida mavzuning dolzarbligi isbotlangan.