ELEKTROLIZ JARAYONINING AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Elektroliz jarayoni kimyo va sanoat sohasida muhim o‘rin tutadi. Bu jarayon elektr toki yordamida kimyoviy birikmalarni parchalaydi yoki yangi moddalar hosil qiladi. Elektrolizning ahamiyati ko‘p jihatdan uning amaliy qo‘llanilishida namoyon bo‘ladi. Ushbu maqolada elektroliz jarayonining mohiyati, uning sanoatdagi o‘rni, kundalik hayotdagi qo‘llanilishi va ilmiy tadqiqotlardagi roli batafsil tahlil qilinadi.