TENGLAMALARNI O'QITISHDA YANGI PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Tenglamalarni o‘qitishda yangi pedagogik texnologiyalardan foydalanish zamonaviy ta’lim jarayonining samaradorligini oshirishda muhim ahamiyatga ega. Bugungi kunda ta’lim sohasida yuz berayotgan yangiliklar va texnologik taraqqiyot o‘quvchilarning bilim olish jarayonini yanada qiziqarli va samarali qilish imkonini beradi. Ayniqsa, matematik fanlarning eng asosiy bo‘g‘inlaridan biri bo‘lgan tenglamalar mavzusini o‘rgatishda zamonaviy pedagogik yondashuvlar va texnologiyalarni qo‘llash o‘quvchilarning mavzuni chuqurroq tushunishlari, qiziqishlarini oshirishlari va mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirishlari uchun zarurdir.