GO‘SHT VA GO‘SHT MAHSULOTLARINI KONSERVATSIYALASH TEXNOLOGIYASI, GIGIYENASI VA EKSPERTIZASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada go‘sht va go‘sht mahsulotlarini konservatsiyalash jarayoni uchun muhim bo’lgan mezonlar tahlil qilinadi. Shu bilan birga, mazkur mezonlarning muhimligi asoslab berilgan.