“ONA TILI DARSLARIDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALARNI QO`LLASH ORQALI MA’NAVIY TARBIYANI SHAKLLANTIRISH OMILLARI VA IMKONIYATLARI” (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilari ma’naviyatini shakllantirishda innovatsion texnologiyalardan foydalanishning afzalliklari, imkoniyatlari haqida fikr yuritilgan. Shuningdek, muallif maktabgacha ta’lim muassasalari tarbiyalanuvchilarining ma’naviy-ahloqiy tarbiyasini shakllantirishga erishish yo‘llarini ko‘rsatib o‘tgan.