MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARDA SAG‘LOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarda sog‘lom turmush tarzini shakllantirishning ahamiyatini yoritadi. Unda to‘g‘ri ovqatlanish, jismoniy faollik, shaxsiy gigiyena, uyqu tartibi va salbiy odatlarning oldini olish kabi jihatlarga e’tibor qaratilgan. Maqolada maktabgacha ta’lim muassasalari va oilaning bu boradagi hamkorligi va roli muhokama qilingan.Annotation This article highlights the importance of forming a healthy lifestyle in preschool-aged children. It focuses on aspects such as proper nutrition, physical activity, personal hygiene, sleep routines, and preventing negative habits. The article discusses the collaboration and role of preschool educational institutions and families in this regard.