O‘ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA YASHIL IQTISODIYOTGA O‘TISH ISTIQBOLLARI VA MUAMMOLARI HAMDA BU MUAMMOLARNI HAL QILISHDA JAHON TAJRIBASIDAN FOYDALANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya Mazkur maqolada O‘zbekiston Respublikasida yashil iqtisodiyotga o‘tish zarurati, mavjud muammolari, strategik hujjatlari va institutsional bazasi tahlil qilingan. Ayniqsa, bu muammolarni hal etishda jahon tajribasining o‘rni va undan samarali foydalanish yo‘llari yoritilgan. Maqola so‘ngida xalqaro tajriba asosida O‘zbekistonga mos takliflar berilgan.