MAKTABGACHA TA'LIMNING ZAMONAVIY TENDENSIYALARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tizimidagi zamonaviy tendensiyalar – innovatsion metodlar, texnologik integratsiya va inklyuziv yondashuvlar o‘rganiladi. Tadqiqot zamonaviy pedagogik uslublarning bolalarning kognitiv, hissiy va ijtimoiy rivojlanishiga ta’sirini tahlil qiladi. Adabiyotlar sharhi va tajriba misollariga asoslanib, maqolada raqamli vositalar, STEAM ta’limi va shaxsga yo‘naltirilgan o‘qitishning ahamiyati yoritib beriladi.