MATEMATIKA FANINI O‘QITISHDA INTELLEKTUAL TA’LIM PLATFORMALARIDAN FOYDALANISH USULLARI. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya: Matematika ta’limi zamonaviy texnologiyalar yordamida yanada samarali va qiziqarli bo‘lib bormoqda. Intellektual ta’lim platformalari o‘quvchilarga individual yondashuvni ta’minlab, ularning bilim darajasini oshirish va matematik fikrlash qobiliyatini rivojlantirishda muhim vosita hisoblanadi. Ushbu platformalar o‘quv jarayonini interaktiv, vizual va o‘quvchining ehtiyojlariga moslashtirilgan tarzda tashkil etishga imkon beradi.