INKLUZIV TALIMGA MUXTOJ BOLALAR PSIXOLOGIYASI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolamizda aqli zaif bolalar ta’lim tarbiyasi ularning psixalogiyasi va kirishuvchanliokgi insonlar bilan muloqotga kirishishida qanday to’siq kamchiliklarga duch keladigan muammolarni ko’rib chiqamiz.