DIFFERENSIALASHGAN TA`LIM TA'LIM TEXNOLOGIYASI ORQALI BOSHLANGʻICH SINF OʻQUVCHILARIDA NUTQIY KOMPETENSIYANI RIVOJLANTIRISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA          Ushbu maqolada boshlang`ich sinf o`quvchilarida nutqiy kompetensiyani rivojlantirish uchun differensial ta’lim texnologiyalardan foydalanishning chora tadbirlari haqida keltirilganАННОТАЦИЯ           В данной статье представлена информация о мерах по использованию дифференцированных образовательных технологий для развития речевой компетенции у младших школьниковANNOTATION This article describes the measures of the use of differential educational technologies for the development of speech competence in primary school students