PEDAGOGNING MAHORATI VA UNING TA'LIM TARBIYADAGI AHAMIYATI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu magolada pedagogning mahorati qanday bo'lishi kerak ekanligi, o'qituvchining qanday shaxs sifatida shakllanishi, ularni ta'lim-tarbiya berish talablari dars davomida o'zini qanday tutishi  lozimligi, o'quvchilar bilan olib borayotgan ish jarayonlari. Shu bilan birga o'quvchi va o'qituvchi munosabati pedagogik mahoratning ahamiyati. Adiblarimizning pedagoglar haqida fikrlari haqida ham ma'lumotlar keltirilgan.