JAMIYATIMIZDA O`QITUVCHILIK KASBIGA QO`YILGAN PEDAGOGIK TALABLAR (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
ANNOTATSIYA : Mazkur maqola bugungi kun oʻqituvchisiga qanday pedagoglik talablari qoʻyilmoqda va bugungi kun oʻqituvchisi qanday boʻlmogʻi zarurligi haqida ma`lumotlar keltirilgan.Аннотация: В данной статье описано, какие педагогические требования предъявляются к современному учителю и каким должен быть современный учитель.