FASFAT KISLOTADAN ODDIY O’GITLAR OLISHDA ERITMANING MUHITINI O’RGANISH (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiy: Hozirgi vaqtda EFK ni olishda ikkita usul mavjud bo’lib, ular fasfat homashyolarni EFK ga parchalab so’ngra sulfat kislata (90-98%) li bilan ekstarksiya qilish, suv asosida ajiratib olish. Ajiratib olingan EFK ga fasfarit talqoni tasiri etirib oddiy o’g’itlarga aylantirish.