MAVZU:INGLIZ, O’ZBEK VA RUS TILLARIDA "MEHMONDO’STLIK" TUSHUNCHASINING LEKSIK VA SEMANTIK XUSUSIYATLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Annotatsiya:Har bir mamlakatning o’zining urf-odatlari,e’tiqodi,diniy qarashlari mavjud.Mexmondo’stlik  tushunchasi azal azaldan o’rganilib kelgan,uning frazeologik tasvirini o’rganar ekanmiz,avvalam bor uning “madaniyati”ga alohida to’xtalib o’tishimiz lozim. Oʼzbek va inglizzabon madaniyatlari azaldan rivojlangan uzoq va boy tarixga ega.