KICHIK KORXONALAR: IQTISODIY RIVOJLANISHNING HARAKATGA KELTIRUVCHI KUCHI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Ushbu maqolada kichik korxonalar faoliyatining asosiy yo‘nalishlari, ularning iqtisodiyotdagi o‘rni va davlat tomonidan yaratilgan sharoitlar yoritilgan. Kichik biznesning sanoat, xizmat ko‘rsatish, qishloq xo‘jaligi, ayollar va yoshlar tadbirkorligi kabi turli sohalardagi roli tahlil qilinadi.