KIBER XAVFSIZLIK VA UNING TURLARI (Лучшие интеллектуальные исследования, 2025)
Mazkur maqolada zamonaviy axborot texnologiyalari rivojlanishi bilan birga yuzaga kelayotgan kiber tahdidlar, ularning turlari va ularga qarshi kurashish usullari yoritilgan. Keltirilgan misollar yordamida har bir tahdid turi batafsil tahlil qilingan. Shuningdek, maqolada kiber xavfsizlikni ta'minlash bo‘yicha tavsiyalar va xalqaro tajribalar keltirilgan.